MARINE-SAVVY Shopping Space, Seoul

MARINE-SAVVY Shopping Space, Seoul

📅21 Gennaio 2013, 00:05
TESTO ITALIANO

Korean architects Khan Project have designed a retail shop in Seoul channels as a giant aquarium. A square façade frames  the shop with a fish-tank like effect.

The cosy 52 sqm floorplan focuses on fish and closet and boasts simple white walls with blue accent lighting, creating a fish tank-like effect.

Marine Savvy Seoul

The long and narrow space has an undulating “wave” along the bottoms of its two main walls, which lead to a fish-filled aquarium at the end of the store.

In a surprising twist, one area has a rectangular plywood closet space adds warm tones to the otherwise cool space. The designers say the wood keeps the otherwise white and blue space from appearing too cold.

MARINE SAVVY Shopping Space Seoul

MARINE SAVVY – Seoul
Design
Khan Project
Photos
courtesy Lee Pyo-Joon
© AN shopfitting magazine


Share this article: